top of page
  • Metaalhandel Schmitz

Waarom kiezen voor Metaalhandel Schmitz Oude metalen & Afbraakwerken de beste keuze is

Bijgewerkt op: 18 mrt.

Afbraak van metaalconstructies tot in de puntjes verzorgd


Metaalhandel Schmitz Oude metalen & Afbraakwerken streeft er steeds naar om een perfecte service te bieden aan klanten. Zowel particuliere klanten als ondernemingen kunnen bij ons terecht voor de afbraak en verwerking van metaalconstructies. Het weghalen van een oude mazouttank, afbreken van airco's of het weghalen van een betoncentrale, wij verzorgen onze werken tot in de puntjes.

Proper en secuur, met respect voor uw agenda

Wij stellen alles in het werk om proper te werken en de afbraaksite zo ongeschonden als mogelijk achter te laten. Goede afspraken zijn voor ons erg belangrijk, op Metaalhandel Schmitz Oude metalen & Afbraakwerken kunt u rekenen. Wij zijn niet alleen nauwkeurig in onze werken, wij houden ons ook steeds aan gemaakte afspraken in de agenda. Uw tijd is geld waard, en daar hebben wij respect voor.


Steeds een correcte prijs

Een duurzame klantenrelatie is voor ons belangrijker dan het binnenhalen van één dikke vis. Wij rekenen steeds een correcte prijs aan al onze klanten. Offertes worden duidelijk opgesteld zodat u op voorhand weet waar u aan toe bent. Zowel voor het afhalen van oude metalen, het plaatsen van containers of specifieke afbraakwerken proberen wij u een scherpe prijs voor te stellen.


Klanten in heel Vlaanderen

Onze service kent geen grenzen. Wij helpen onze klanten van de Noordzee tot de Limburgse Heide bij het sorteren, afbreken en verwerken van metaalconstructies. Wij halen oude metalen op, plaatsen containers en voeren verscheidene afbraakwerken uit over heel Vlaanderen.


Wilt u graag een duidelijke offerte en uitmuntende dienstverlening? Contacteer dan snel Metaalhandel Schmitz Oude metalen & Afbraakwerken uit Bonheiden.

14 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page