top of page

Metaalhandel Schmitz Oude metalen & Afbraakwerken plaatst containers voor oud ijzer en metaalafval in heel Vlaanderen

Heeft u de grond en het huis van een glastuinder gekocht maar wilt u van die vervallen serre af? Of heeft u zopas het machinepark van uw bedrijf vernieuwd en staan die oude machines danig in de weg? Dan is Metaalhandel Schmitz Oude metalen & Afbraakwerken de partij die u nodig heeft!

Verhuur van containers in diverse afmetingen voor alle metalen

Vanuit onze thuisbasis in Bonheiden – op de grens van de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant – plaatsen en verhuren wij containers voor de verzameling van alle oud ijzer. Zowel particulieren als bedrijven kunnen op onze snelle en correcte services rekenen. Die bieden we heel lokaal in de onmiddellijke nabijheid. Denk maar aan Zemst, Mechelen, Putte, Duffel, Haacht, Tremelo. Maar we zijn ook verder actief, zoals in Kapelle-op-den-Bos, Lier, Aarschot en zelfs in heel Vlaanderen.

We plaatsen kleine containers van 1 m3 maar ook volumecontainers tot 35 m3. En we nemen zonder uitzondering alle metalen mee, in grote en kleine fracties. Zo kunt u bij ons terecht voor de ophaling van ferrometalen: staal, gietijzer, aluminium, koper, inox. Maar ook non-ferrometalen zoals lood, zink, brons en messing nemen we voor u mee. En dat altijd tegen een marktconforme prijs.

Wilt u meer weten over onze containers voor ijzer- en metaalafval? Bel of mail ons gerust: voor info, een offerte of een afspraak.

bottom of page