top of page

Metaalhandel Schmitz Oude metalen & Afbraakwerken doet afbraakwerken van ketels en industriële installaties

Wij zijn gespecialiseerd in afbraakwerken van metaal, hierbij zijn wij actief in de regio's Mechelen, Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

Wij verzorgen met plezier de afbraak van silo’s, airco’s, chauffageketels, treinstellen en industriële installaties. Indien er asbestverwijdering dient te gebeuren, doen we dit samen met een gespecialiseerde firma.

U kan als bedrijf bovendien zeven dagen per week bij ons terecht. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw productielijnen niet moeten worden stilgelegd tijdens de werkdagen. Daarnaast werken wij steeds op een efficiënte en nauwkeurige manier. Zo kan u steeds met een gerust hart beroep doen op onze diensten, wij doen de rest!

Afbraak betoncentrale

Heeft u een betoncentrale die moet worden afgebroken? Doe dan beroep op ons ervaren team van professionals!

Afbraak CO2-tank

Ook het afbreken van CO2- tanks zit in onze dienstverlening. Wij garanderen een nauwkeurige afbraak met een uitstekende afhandeling.

Afbraak van verwarmingsketels en koelinstallaties

U kan bij ons terecht voor de afbraak van alle verschillende soorten koelinstallaties. Heeft u bijvoorbeeld een airco die afgebroken dient te worden? Geen probleem! Wij zijn de partner die u zoekt. 

Ook voor de afbraak van verwarmingsketels kan u steeds bij ons terecht. Zowel voor particulieren en cv-installateurs zijn wij dé partner bij uitstek om chauffageketels af te breken. Omdat wij steeds nauwkeurig en proper te werk gaan, garanderen wij tevreden klanten. Om het afval dat bij onze afbraakwerken vrijkomt hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij voorzien onze eigen containers en voeren het afval onmiddellijk af! 

Hebt u afbraakwerken in het vooruitzicht? Contacteer ons voor een gratis offerte of meer informatie!

bottom of page