top of page
  • Metaalhandel Schmitz

Oude metalen? Alle volumes, ophaling en levering voor zowel ondernemer als particulier

Weg met uw oude metalen

Net uw woning gerenoveerd? Of een grote opkuis gedaan en geëindigd met een hele hoop metalen waar u niets meer mee kan? Dan is er één adres: Metaalhandel Schmitz Oude Metalen & Afbraakwerken in Bonheiden. Daar kunt u terecht met al uw ongebruikte metalen én u krijgt er ook iets voor terug. Bij een voldoende hoeveelheid garandeert Metaalhandel Schmitz Oude Metalen & Afbraakwerken u namelijk een eerlijke prijs. Verzamel daarom al uw oud lood, koper, zink, inox, aluminium, blik en zelfs elektriciteitskabels bij elkaar om ze een tweede leven te geven.


Oude metalen

Bedrijven

Ook bedrijven kunnen terecht bij Metaalhandel Schmitz Oude Metalen & Afbraakwerken. Oude machines en installaties? Die kunnen rechtstreeks naar de recyclage! Gaat het om een groter industriebedrijf dat constant grote hoeveelheden metalen op overschot heeft? Dan plaatst Metaalhandel Schmitz Oude Metalen & Afbraakwerken kosteloos een container tot wel 35m3 zodat de ophaling gegarandeerd is. Is een container niet genoeg? Dan is ophaling met een vrachtwagen ook mogelijk.


Types metalen

Welke metalen zijn welkom bij Metaalhandel Schmitz Oude Metalen & Afbraakwerken? Dat kan gaan over ferrometalen zoals staal, gietijzer, aluminium, koper en inox. Maar ook non-ferrometalen zoals lood, zink, brons en messing nemen ze voor u mee tegen een marktconforme prijs. Denk bijvoorbeeld aan loden borden, inoxen pompbakken, loden leidingen, gietijzeren baden of verwarmingselementen. Let op, het is verboden om elektrische huishoudtoestellen met een stekker (AEEA-toestellen) mee te geven met uw metalen.


Zelf aanleveren en ophaaldienst

Woont u in de regio van Bonheiden? Dan is het gemakkelijk om zelf uw ongebruikte metalen naar het bedrijf te brengen. De metalen hoeven niet gesorteerd te zijn, maar het is economisch interessanter om ze wel in te delen per metaaltype.


Om het u nog makkelijker te maken, biedt Metaalhandel Schmitz Oude Metalen & Afbraakwerken een ophaaldienst aan waarbij uw ongebruikte metalen kosteloos worden opgehaald. Deze dienst geldt zowel voor particulieren als bedrijven en is beschikbaar over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen bovendien 7/7 terecht bij de metaalhandel. Voor particulieren gelden andere openingsuren.


Meer weten over de ophaling van uw oude metalen? Bel Metaalhandel Schmitz Oude Metalen & Afbraakwerken voor meer informatie.

43 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page